top of page

PIAZZOLLA: LOCO, LOCO, LOCO

Astor Piazzolla va néixer l'11 de març del 1921 a Mar de Plata. És per aquest motiu que el grup musical Aires de Tango vol homenatjar el centenari del seu naixement amb una proposta que no persegueix un propòsit biogràfic, sinó que vol explicar alguns aspectes de la seva vida que són desconeguts per la majoria dels seus seguidors i, fins i tot, per la seva família. Astor era una font inesgotable de producció de música, d'anècdotes, d'acudits , d'idees... en definitiva una font de vida.
 
A través de l'experiència i els relats del guitarrista i compositor Oscar López Ruiz, el qual va formar part del quintet Piazzolla, volem mostrar Piazzolla com a músic, es clar, per també com a persona:
 
"Ha causado un gran revuelo en el paraíso la llegada de un nuevo ángel burlón. Sus andanzas se sitúan en el nivel en el que se eternizan magos, duendes, payasos, saltimbanquis, poetas, músicos y otros artistas. Amigo de las bromas más diversas, esconde las liras de los angelitos, ata las alas de los más veteranos en cuanto éstos se descuidan."
Oscar López Ruiz
bottom of page